SmøråsQuizen logo

Velkommen til en ny og morsom måte å støtte klubben din på. Hver helg, fra fredag kl 15 til søndag kl 21 kan du delta i ukens quiz med 15 spørsmål. Hvert spørsmål har 4 svar alternativ og du har begrenset tid til å svare.
 

VINNERE

Søndag kveld etter kl 21 annonseres Topp 3 av spillere og lag. Hvem blir Ukens Quizmester?!

Dersom flere deler 1.plass med lik poengsum trekker klubben en person som får premie og tittelen Ukens Quizmester. Du kan også fortløpende se hvem som ligger an til å bli Årets Quizmester.

Premiene skal være symbolske. Det viktigste er å delta samtidig som du støtter klubben, har det morsomt og ikke minst vekker konkurranseinstinktet ditt. Ukens Quizmester mottar en unik drikkeflaske med tittelen påført. Eksklusivt for klubbens skarpeste quizhoder!
 

STATISTIKK

Under Statistikk kan du se statistikken til både deg selv og laget ditt; hvor mange quizer som er spilt, antall deltagere, snitt poengsum og troféer. Du kan også følge klubbens statistikk og Topp 10 over beste klubber i Norge.

Dersom du ikke har tilhørighet til et bestemt lag i klubben kan du velge ”ALLE/SUPPORTER”. Da inngår ikke din statistikk i lagkonkurransen, men du kan selvsagt se all annen statistikk.
 

HVORDAN DELTA

For å delta i quizen kan du enten betale 19,- per quiz eller bli abonnement for kun 39,- per mnd (blir trukket automatisk til du velger å avslutte). For abonnenter er snittprisen kun 10 kr per quiz. En liten og symbolsk pris for å støtte klubben og delta i morsomme quizer.

Under ”Min profil” kan du enkelt endre din kontaktinfo, betalingskort eller passord.